„Super round 3” China poartă o fustă cu curbe care atrag privirea datorită unei mișcări unice

Tong Yuxin s-a născut pe 7/7/1994, în prezent este antrenor de fitness și proprietară a unui lanț de săli de sport din Beijing. Ea atrage toate privirile cu corpul ei sexy și este supranumită „fata fierbinte cu cea mai frumoasă rundă a treia din țara miliardelor de oameni”. În plus, Tong Duc Han este cunoscut și ca cea mai tare a doua generație din China.

La vârsta de 17 ani, a plecat în India pentru a învăța Yoga înainte de a merge la sală. Frumusețea împărtășită, datorită sălii de sport și yoga, a depășit perioada de depresie și a devenit mai încrezătoare. În plus, povestea de dragoste dincolo de multe prejudecăți a lui Tong Duc Han și a iubitului ei a făcut furori și pe site-urile de socializare din China. Numai pagina personală Weibo a frumuseții atrage peste 1 milion de urmăritori.

Datorită avantajului aspectului ei, nu se teme să poarte ținute decupate îndrăznețe. Recent, imaginea ei purtând o fustă care îmbrățișează trupul, exploatând din plin curbele feminine postate pe rețelele de socializare, a primit multe like-uri de la internauți.

Cunoscută ca o frumusețe cu gust de foc, Tong Duc Han iubește modelele fanteziste pe care nu toată lumea îndrăznește să le poarte, precum această rochie din „mătase de păianjen”. Materialul subțire „aripile zburătoare” are detalii perforate în poziții periculoase precum de-a lungul coapselor și taliei, ajutându-o să-și etaleze silueta perfectă cu tatuaje mari pe corp.


Deși bodycon-ul este un element fierbinte indispensabil în garderoba femeilor, cu o rochie atât de îndrăzneață, dacă fetele nu știu să o modereze cum trebuie, nu ar trebui să-l încerce pentru că va denunța slăbiciunile corpului. În special, țesătura subțire face ca zonele cu mult exces de grăsime să fie clar expuse.


În plus, Tong Duc Han a primit și multe complimente pentru gustul ei delicat atunci când a combinat lenjeria. Ea folosește tampoane subțiri, de culoarea corpului, și chiloți Shibue-stick, care sunt similare cu chiloții de pin C-String, dar se simt mai confortabil deoarece sunt fabricați din silicon. Acesta este „salvatorul” femeilor atunci când poartă fuste strâmte, ținute decupate sau modele îndrăznețe cu deschidere a șoldurilor.Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn