La fel de mizerabil ca Chelsea: luând autobuzul pentru a da cu piciorul FA Cup, milioane de fani furioși au cerut să anuleze meciul

 Potrivit presei britanice, Chelsea nu va putea folosi un avion privat pentru a călători pe terenul lui Middlesbrough în sferturile de finală ale FA Cup în acest weekend (0:15, 20 martie). În schimb, profesorii și elevii lui Thomas Tuchel vor trebui să ia un autobuz, iar călătoria dus-întors va dura 10 ore cu un total de aproape 1000 km pentru a evita nevoia de a sta la hotel.

Cerința guvernului britanic de a folosi doar maximum 20.000 de lire sterline pentru costurile de cazare de fiecare dată în calitate de oaspete face ca Chelsea să economisească maxim, inclusiv să nu închirieze un hotel de 5 stele. Acest lucru va afecta cu siguranță fitness-ul starurilor Chelsea.

În plus, călătoria la Middlesbrough în FA Cup va fi un meci în care fanii lui Chelsea nu vor avea bilete pe teren din cauza interdicției Guvernului britanic. Neputând veni pe teren să-și aplaude echipa favorită, fanii lui Chelsea cer anularea meciului.

Chiar și mulți oameni cred că Chelsea ar trebui să părăsească arena FA Cup pentru a se concentra pe turnee mari precum Liga Campionilor sau Premier League. Cu toate acestea, antrenorul Thomas Tuchel încă mai crede că el și elevii săi vor face tot posibilul pentru a depăși adversitatea. "Vom găsi o soluție. Ne dorim mereu să jucăm în toate competițiile, nu doar în Liga Campionilor", a spus antrenorul Tuchel.

Între timp, transferul de putere la Chelsea încă nu face prea multe progrese. Se spune că președintele Roman Abramovici se concentrează mai mult pe ascundere pentru a evita atenția presei, precum și a guvernelor europene. Prin urmare, „Albaștrii” vor trebui probabil să încerce să depășească limitările din acest moment dacă nu vor să afecteze situația din acest sezon.

Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn