200 de parteneri au cerut să cumpere Chelsea, guvernul britanic a închis vânzarea în următoarele 72 de ore?

 Chelsea este atât de dificil încât antrenorul Thomas Tuchel plănuiește să fie șofer pentru a duce jucătorii la locul de desfășurare departe de casă. Dacă este lăsată pentru o lungă perioadă de timp, această echipă va fi într-o situație dificilă, chiar au existat avertismente că Chelsea ar fi în pericol de a fi dizolvată.

Guvernul britanic înțelege că nu poate lăsa Chelsea să devină o durere. În acest moment, timpul este inamicul echipei West London. Bugetul echipei Stamford Bridge pentru întreținerea echipei a fost complet epuizat. Și fluxul de critici îndreptate către guvernul britanic pentru acest caz este în creștere.

Cel mai recent, Ken Bates - care a vândut Chelsea lui Roman Abramovici în 2003, a spus furios: „Angajații de la Chelsea nu știu unde merge viitorul, le lipsește sentimentul de securitate. Cât despre suporterii lui Chelsea, ce legătură are cu ei atacul asupra maternității din Ucraina?"

Domnul Bates a continuat: „Sancțiunile au rănit poporul britanic, în special pe Chelsea și pe fanii fotbalului. Și nu au niciun efect asupra Rusiei. Totul este doar o glumă.”

Potrivit unor surse din Daily Mail, guvernul britanic efectuează o analiză la scară largă pentru a evalua potențialii parteneri care pot cumpăra Chelsea. Cu toate acestea, pentru că numărul de parteneri care doresc să cumpere casa Champions League este prea mare, aproximativ 200 de parteneri, procesul de screening este lent.

Cu toate acestea, guvernul britanic a decis că până vineri, 18 martie, partenerii care doreau să cumpere Chelsea trebuie să dea 3 miliarde de lire sterline în numerar și să prezinte un plan în scopul vânzării, precum și un proiect. . Asta asigură existența și dezvoltarea lui Chelsea în epoca post-roman Abramovici.

Potrivit Telegraph, în prezent există doi candidați cu adevărat remarcabili pentru a deveni noul proprietar al Chelsea. Saudi Media Group și Boehly-Wyss-Goldstein Group concurează aprig pentru dreptul de a cumpăra „The Blues”.

Grupul media din Arabia Saudită a făcut o ofertă în valoare de 2,7 miliarde de lire sterline. Aceasta este prima ofertă oficială pentru echipa engleză după controversa care l-a implicat pe patronul Roman Abramovici. Totuși, după necazurile din achiziția clubului Newcastle, autoritățile din țara ceață par să nu fie interesate de proprietarii din Arabia Saudită, deși Saudi Media este o întreprindere privată și are un venit estimat la 1 miliard de VND. an.

În schimb, se spune că noul grup Boehly-Wyss-Goldstein este prioritatea numărul 1. Aceasta este o afacere co-fondată de miliardarul american Todd Boehly, miliardarul elvețian Hansjorg Wyss și omul de afaceri britanic Jonathan Goldstein. Datorită elementului britanic de proprietate, Boehly-Wyss-Goldstein a avut prioritate.

Este absolut posibil ca evaluările guvernului Marii Britanii între acum și weekend să găsească un nou proprietar pentru Chelsea în curând. Și de fapt, această vânzare este așteptată în special de britanici, pentru că banii din vânzarea lui Chelsea vor merge complet în buzunarul guvernului britanic, nu în miliardarul Roman Abramovici.

Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn