Ronaldo a scris o scrisoare înainte de marele război al Cupei C1, statisticile „teribile” au amenințat Atletico

 MU se pregateste de un mare razboi cu Atletico Madrid in Cupa C1 si bineinteles, Ronaldo este considerat "liderul haitei". Superstarul portughez are un palmares foarte bun atunci cand se confrunta cu reprezentanta Spaniei. Doar in Liga Campionilor. , CR7 a marcat Atletico de 7 ori în culorile lui Real Madrid și Juventus.

Cu toate acestea, Ronaldo a fost „mort” în prima manșă. Acest lucru este de înțeles deoarece MU a pierdut jocul în fața adversarului. În plus, Diego Simeone le-a îndrumat elevilor să încerce numărul 7 al echipei din deplasare. De fiecare dată când Ronaldo are mingea, jucătorii lui Atletico sunt gata să facă imediat fault.

Superstarul portughez a fost supărat de multe ori din cauza unor astfel de situații. Alături de neplăcutul „cà khà” din trecut, Ronaldo este plin de hotărâre înainte de manșa secundă cu linia distribuită pe rețelele de socializare.

„Mâine este ziua pe care o așteptăm de atâta vreme. A fost una dintre acele ocazii de a demonstra lumii de ce Old Trafford este cunoscut drept „Teatrul Viselor”. Să creăm aceeași atmosferă grozavă ca ultimul joc acasă. Să ne străduim să păstrăm visul Ligii Campionilor! Suntem Manchester United! Să mergem înainte împreună! Du-te Red Devils!”.

Această scrisoare nu este doar pentru Ronaldo însuși, ci și pentru colegii săi și fanii echipei. Victoria asupra lui Tottenham weekendul trecut a fost un pas important pentru o luptă unu-la-unu cu Atletico Madrid.

O statistică interesantă despre Ronaldo a fost oferită de Sky Sports înaintea meciului. În consecință, superstarul portughez este jucătorul care a marcat cele mai multe goluri în ligile de top ale Europei din sezonul 2009/10 până în prezent. Ronaldo a jucat un total de 414 meciuri și a marcat 404 goluri.

În care golul de 3-2 împotriva lui Tottenham este a 66-a oară când superstarul portughez folosește capul pentru a marca. Presa europeană are dreptul să-l numească pe Ronaldo „linie aeriană” deoarece CR7 este departe de persoana a doua. Robert Lewandowski este pe locul al doilea în această listă, dar are doar 48 de goluri, adică la 18 goluri în spatele lui Ronaldo. Pe locul trei se află un alt expert în luptă aeriană, Fernando Llorente cu 47 de goluri.

Un punct remarcabil este că niciun jucător de pe această listă nu are sub 33 de ani, așa că este dificil pentru cineva să ajungă din urmă cu CR7. Este important ca Ronaldo să-și poată îmbunătăți performanța și în meciul cu Atletico Madrid. Înfruntând o apărare bine organizată, capul va fi o armă puternică pentru Ronaldo pentru a găsi un gol.

Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn