„Nebunul” McGregor își arată mușchii provocatori „Terminator” Schwarzenegger

 După o accidentare la picior ruptă în iulie 2021, Conor McGregor a muncit din greu pentru a se recupera, iar acum boxerul irlandez a devenit o altă versiune. Dacă „Crazy Guy” în urmă cu 1 an era un boxer cu un corp tonifiat, acum s-a transformat în culturist.

În cele mai recente evoluții, McGregor a practicat din nou artele marțiale, re-metch-ul lui în arena UFC va fi aranjată cât mai curând posibil.

Recent, în timp ce mergea cu bicicleta pe plajă, McGregor și-a arătat brațele musculare și corpul muscular datorită unei serii de zile de culturism în timpul unei răni la picior.

Boxerul de 33 de ani l-a tachinat și pe legendarul sportiv Arnold Schwarzenegger, „Mad Man” din Irlanda a postat un colaj cu fostul „Terminator” și a scris provocator: „Ce sa întâmplat, @Schwarzenegger!”.

McGregor îl cunoaște pe legenda, actorul și politicianul austro-american de fitness Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, care s-a antrenat anterior cu Heather Milligan. Cei doi s-au îndrăgostit apoi și a fost o fotografie cu cei doi împărtășind un sărut.

Milligan este un atlet și antrenor care l-a ajutat pe McGregor să se recupereze și să dezvolte mușchii după ce „The Madman” a suferit o accidentare teribilă în 2021.

Cunoscând relația dintre Schwarzenegger și Milligan, McGregor a fost nevoit să-l provoace pe „Terminator”, nimeni nu știa care sunt intențiile pumnului irlandez de data aceasta.

Înainte de a reveni pe arena UFC, McGregor vrea să concureze cu „Regele” ușor (66 - 70 kg) Charles Oliveira.

Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn