Indian Wells ziua 5: Shapovalov a pierdut în șoc, Sinner s-a chinuit să continue

Confruntat cu „generatorul de mingi” Reilly Opelka în turul trei de la Indian Wells, Denis Shapovalov a pierdut cu scorul de 1-2. Tenisista canadian a trebuit să muncească foarte mult pentru a câștiga primul set după seria de tie-break. În setul doi, Shapovalov și-a lăsat adversarul break în al treilea joc și a pierdut cu scorul de 4-6 după aceea. Intrând în setul decisiv, Opelka a spart imediat în primul joc și a păstrat avantajul până la finalul setului și a câștigat cu 6-4 câștigând astfel jocul.

 Tânăr talent al tenisului italian, Jannik Sinner s-a chinuit să-și câștige dreptul de a continua la Indian Wells. Benjamin Bonzi a jucat la egalitate cu jucătorul de pe locul 10 în lume în primul set și a scăpat racheta doar după un tie-break tensionat. Bonzi a continuat să joace sublim în setul doi când au existat 2 puncte de break, câștigând astfel cu ușurință cu 6-3.

Curajul lui Sinner a fost însă demonstrat în setul al treilea, jucătorul italian a avut 2 break-uri împotriva lui Bonzi în timp ce francezul a recuperat doar 1 break. Sinner a câștigat cu 6-4 în al treilea set, câștigând astfel totalul cu 2-1.

Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn