Frumuseţe Top 7 fiice fierbinți ale foștilor jucători și antrenori

 1. Gemma Owen. Gemma este fiica fostului atacant Angliei Michael Owen. Posedă o față arătosă, cu un corp sexy și atractiv; Gemma a pornit pe calea unui fotomodel profesionist. Frumoasa in varsta de 18 ani este reprezentanta brandului de bikini OG Beachwear.

2. Hollie Shearer. Hollie, cô con gái của cựu tiền đạo lừng danh Alan Shearer có sự nghiệp ca hát thăng tiến thời gian gần đây. Khuôn mặt xinh đẹp, gu ăn mặc thời trang giúp Hollie nổi bật trong các bức ảnh. Thần tượng của Hollie là Scarlett Moffatt, Peter Jones và nhóm nhạc Ant và Dec.
3. Matilde Mourinho. Matilde este cunoscută drept fiica antrenorului Jose Mourinho. Frumusețea portugheză deține propria companie specializată în bijuterii. Matilde a studiat moda la o universitate din Londra înainte de a obține o diplomă de master. Actrița indiană Priyanka Chopra este idolul Matildei.
4. Alicia Scholes. Alicia are un talent pentru sport de la tatăl ei, fostul jucător Paul Scholes. Frumoasa în vârstă de 20 de ani a fost membru al echipei britanice U17 și U21. Alicia joacă în prezent pentru clubul London Pulse. Ea este, de asemenea, ambasadorul Sportingmindsuk Organization (specializată în sprijinirea sănătății mintale pentru tinerii sportivi)

5. Chelsea Pearce. Chelsea este fiica fostului fotbalist Stuart Pearce. Frumusețea de 21 de ani posedă un talent impresionant pentru călărie. Chelsea este cunoscută ca antrenor personal, membru al organizației caritabile SportsAid UK
6. Jade Leboeuf. Jade este prințesa fostului fotbalist francez Frank Leboeuf. Ea a început o carieră de modelling datorită corpului său atractiv. Frumusețea în vârstă de 31 de ani și-a încercat și ea mâna la cinema când a participat la serialul TV american Everlasting (2016).
7. Danielle Favatto. Frumoasa în vârstă de 24 de ani este fiica biologică a legendei fotbalului brazilian, Romario. Danielle are o piele maronie impresionantă, cu un corp sexy și sănătos. Danielle s-a angajat într-o carieră de model, în timp ce a preluat și rolul de ambasador al unui brand de costume de baie în Brazilia.

Đăng nhận xét

Mới hơn Cũ hơn